MENI
Korpa

Blog RSS Feed

06 дец Glikolna kiselina (Glycolic Acid)
0 454
Glikolna kiselina  Glikolna kiselina je alfa hidroksi kiselina (AHA) koja se široko koristi za sprečavanje starenja kože, hiperpigmentacija, suvoće i akni. Keratolitička svojstva glikolne kiseline, koja se smatraju zlatnim standardom AHA, uklanjaju ..
02 дец Nega usana
Biola 0 316
Usne, vremenom, počinju da formiraju bore. Pored toga, faktori, uključujući pokrete lica, dehidraciju, pušenje, u velikoj meri doprinose starenju usana. Usne su deo lica koji se najviše primećuje, na primer, kada pričate ili se smejete. Zbog toga mor..
24 окт Arganovo ulje
STIV 0 2978
Arganovo ulje je pogodno za sve tipove kože, ne masti je i lako se apsorbuje,  mogu ga koristiti i trudnice i mala deca. Veoma je jednostavno za upotrebu, može se koristiti samo utrljavanjem u vlažnu kožu ili se može koristiti pre nanošenja uobičajen..
22 мар Koža
STIV 0 6556
Koža je najveći organski sistem tela.  Kao periferni organ koji dolazi u kontakt sa spoljašnjom sredinom ima jako bitnu barijernu funkciju. Koža sa jedne strane sprečava prodiranje stranih materija i mikroorganizama iz spoljašnje sredine u organizam,..
22 мар Tipovi kože
STIV 0 3039
Normalna koža "Normalna" je termin koji se koristi za stanje kože koje je dobro izbalansirano. Naučni termin za ovako dobro izbalansirano stanje je eudermična koža.  Suva koža "Suva" se koristi da bi se opisao tip kože koja proizvodi manj..
22 мар Masna koža
STIV 0 4029
Masna koža se karakteriše pojačanom funkcijom lojnih žlezda što za posledicu ima pojačano lučenje loja pa samim tim i mašćenje kože. Najčešće je lokalizovana na nivou “T” zone na licu. Koža je masna, sjajna sa proširenim porama, velikim brojem mitise..
22 мар Suva koža
STIV 0 4454
Suva koža, poznata kao kseroza, može biti urođeno ili stečeno stanje. Može biti veoma blago i zato slabo vidljivo, ili tako ozbiljno da dovodi do pucanja kože, izrazitog svraba i posledično do infekcija.Prvi klinički znak suvće je koža bez sjaja, s..
21 мар Suva koža – rešenje postoji
STIV 0 2356
Kada koža lica postane suva, može se javiti osećaj grubosti i zategnusti, pa čak i crvenilo, perutanje i svrab. Postoji nekoliko uzroka suve kože lica i njihovo razumevanje pomoći će u otkrivanju odgovarajućih rešenja. Proizvodi za negu suve kože s..
21 мар Čišćenje i toniranje
STIV 0 1785
Rrdovnom negom doprinosimo tome da naša koža postane i ostane lepa. BIOLA preparati sa pažljivo odabranim komponentama već kod čišćenja umiruju kožu, osvežavaju je i spremaju za dalju negu. Kožu je jako bitno čistiti dva puta dnevno, ujutru i..
21 мар Koža koja stari
STIV 0 2490
Najvidljiviji znaci starenja kože ogledaju se u borama na licu.Poznato je da su slobodni radikali jedan od glavnih uzročnika starenja kože. Slobodni radikali štetni su produkti koji spontano nastaju u telu, odnosno u ćelijama, usled negativnih delova..
21 мар Akne
STIV 0 1652
Akne su multifaktorijelno oboljenje koje se karakteriše prekomernom produkcijm i lučenjem sebuma, poremećajem u deskvamaciji folikula, proliferacijom bakterija i inflamacijom. Akne se javljaju u 85% adolescenata, komedoni kod 100% adolescenata, kod 8..
12 нов Pantenol
STIV 0 1753
Panthenol Pantenol je prirodni sastojak kože i kose.  Na kožu djeluje kao ovlaživač i emolijens (lat. emolliens=koji omekšava). Omekšava kožu, poboljšava njenu  elastičnost, zadržava vlagu u koži, omogućava da koža bolje prihvata i skladišti ..
Prikazuje se 1 do 12 od 69 (6 strana)