MENI
Korpa

Kreme za telo

Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku, posebno namenjena za dehidriranu kožu. Sprečava dodatno isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Grubim i suvim rukama vraća mekoću i elastičnost. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdal..
179,00 RSD
Za svakodnevnu zaštitu kože ruku.Na koži formira barijeru za vodu, fizičke i hemijske agense pa se zato preporučuje za zaštitu ruku prilikom obavljanja svakodnevnih kućnih i profesionalnih aktivnosti.Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Sodium..
165,00 RSD
Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku. Sprečava isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Prirodni lipidni kompleks (ulja divlje ruže i nevena, kakao i ši buter) poboljšavaju hidrataciju i omekšavaju grubu i hrapavu kožu, vraćajući joj prirodnu boju i mekoću.Sastav/Ingredients..
179,00 RSD
Krema za ruke sa uljem šljive štiti kožu ruku od isušivanja i štetnih agenasa iz spoljašnje sredine. Glicerin i urea održavaju vlažnost, dok ulja šljive i badema omekšavaju kožu ruku tako da ona izgleda glatko i blistavo. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol..
179,00 RSD
Hiper jeko - Zn mast je namenjena za zaštitu i negu ograničenih područja kože koja su zahvaćena promenama različitog porekla. Hiper jeko -Zn mast deluje na promene na koži kao što su osip od znoja i vrućine, manji pelenski osip (deca i odrasli), promene uzrokovane uticajem toplote, crvenilo uzr..
403,00 RSD
Hiper noćurak krem je namenjen koži sklonoj svim vrstama iritacija i osetljivoj na faktore spoljašnje sredine, umiruje, epitelizuje i hidrira kožu.Hiper noćurak krem se preporučuje deci i odraslima. Kombinacija biljnih aktivnih principa efikasno otklanja sve simptome iritirane kože. Ulje dobijeno iz..
437,00 RSD
Hiper urea krem je intenzivna formulacija za tretman lokalnih područja na koži: suva, gruba i hrapava koža ruku, peta, laktova i kolena.Dermatologically testedHiper urea krem namenjen je za negu suvih, hrapavih područja kože koji su izloženi svakodnevnom pritisku ( ruke, stopala, pete, laktovi). K..
426,00 RSD
Krema za pete i grubu kožu pruža suvoj i izrazito suvoj koži intenzivnu negu, omekšava i odstranjuje tvrde naslage sa kože.    Omekšava i čini glatkom suvu, grubu i hrapavu kožu. Redovnom upotrebom koža postaje hidrirana, elastična i nežna na dodir. Koristi se za pete i ..
165,00 RSD
Obogaćena ureom i bademovim uljem, omekšava i vlaži izrazito suvu i grubu kožu ruku i obezbeđuje im kompletnu negu i zaštitu.Sprečava isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Hrapavim i grubim rukama obezbeđuje mekoću i elastičnost.Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, ..
165,00 RSD
Posebno se preporučuje za osetljivu kožu.Stvara na koži zaštitni film koji je štiti od negativnih spoljašnjih faktora i isušivanja. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Glycerin, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Sodium Lauryl Sulfate, Lanolin..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom na površini kože formira zaštitni film koji sprečava uticaj štetnih spoljašnjih faktora i gubitak vode iz ćelija kože.Krema za ruke sa silikonom je pogodna za zaštitu kože pri obavljanju kućnih i profesionalnih aktivnosti, pri čemu je štiti od fizičkih i hemijskih agenasa...
165,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)