MENI
Korpa

Kreme za telo

Domaća krema za ruke sa glicerinom obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku, posebno je namenjena za dehidriranu, suvu i grubu kožu. Domaća krema za ruke sa glicerinom jača prirodni hidrolipidni omotač kože, čime se sprečava dodatno isušivanje  usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Gli..
179,00 RSD
Domaća krema za ruke sa silikonom formira zaštitni film na koži, praveći barijeru za vodu, fizičke i hemijske agense(deterdženti, industrijski materijal.Domaća krema za ruke sa silikonom se preporučuje za zaštitu ruku prilikom obavljanja svakodnevnih kućnih i profesionalnih aktivnosti. Glicerin održ..
165,00 RSD
Domaća krema za ruke sa uljem šipka i nevena štiti i neguje kožu ruku, namenjena je za suvu, osetljivu, dehidriranu i ekcemom zahvaćenu kožu.Domaća krema za ruke sa uljem šipka i nevena formira film na površini koži, koji sprečava gubitak vlage iz unutrašnjih slojeva kože i štiti je od uticaja spolj..
179,00 RSD
Domaća krema za ruke sa uljem šljive obezbeđuje vlažnost, elastičnost i mekoću, poboljšava stanje isušene, grube i hrapave kože.Domaća krema za ruke sa uljem šljive redovnom upotrebom regeneriše i oporavlja površinski sloj kože. Glicerin i urea omogućavaju održavanje vlažnosti kože, dok prirodni lip..
179,00 RSD
Hiper jeko - Zn mast je namenjena za zaštitu i negu ograničenih područja kože koja su zahvaćena promenama različitog porekla. Hiper jeko -Zn mast deluje na promene na koži kao što su osip od znoja i vrućine, manji pelenski osip (deca i odrasli), promene uzrokovane uticajem toplote, crvenilo uzr..
403,00 RSD
Hiper noćurak krem je namenjen koži sklonoj svim vrstama iritacija i osetljivoj na faktore spoljašnje sredine, umiruje, epitelizuje i hidrira kožu.Hiper noćurak krem se preporučuje deci i odraslima. Kombinacija biljnih aktivnih principa efikasno otklanja sve simptome iritirane kože. Ulje dobijeno iz..
437,00 RSD
Hiper urea krem je intenzivna formulacija za tretman lokalnih područja na koži: suva, gruba i hrapava koža ruku, peta, laktova i kolena.Dermatologically testedHiper urea krem sa 20% uree intenzivno hidrira i omekšava grubu i isušenu kožu, jačajući njen prirodni zaštirni omotač. Regeneriše, epitelizu..
426,00 RSD
Krema za laktove i ispucale ruke sa ureom, omekšava, hidrira, regeneriše grubu, suvu i ispucalu kožu ruku i laktova.Krema za laktove i ispucale ruke zadržava vlagu u površinskom sloju kože i održava normalan hidrolipidni zaštitni sloj kože. Urea omogućava zadržavanje vode u ćelijama kože, čime koža ..
165,00 RSD
Krema za pete sa 12% uree pruža suvim i izrazito suvim stopalima sa ili bez ispucalih peta intenzivnu negu, omekšava i odstranjuje tvrde naslage kože.Krema za pete regeneriše oštećenu i ispucalu kožu i vraća joj vlažnost i elastičnost.Može se  koristiti za pete i druga mesta gde je koža tvrda i..
165,00 RSD
Krema za ruke medicinska regeneriše grubu i suvu kožu ruku, zadržava vlagu u površinskom sloju kože, čineći je baršunastom i mekom.Krema za pete sa ureom i bademovim uljem, brzo umiruje čak i izrazito suvu i iritiranu kožu ruku. Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu, sprečava isušivanje kože usled šte..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom i kamilicom umiruje osetljivu i iritiranu kožu, formira zaštitni film na površini i sprečava uticaj štetnih agenasa.Krema za ruke sa silikonom i kamilicom lagane konzistencije, ne ostavlja lepljiv trag na koži, štiti je i hidrira. Ingredients: Aqua, Glyceril Stearate,..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom na površini kože formira zaštitni film koji sprečava uticaj štetnih spoljašnjih faktora i gubitak vode iz ćelija kože.Krema za ruke sa silikonom je pogodna za zaštitu kože pri obavljanju kućnih i profesionalnih aktivnosti, pri čemu je štiti od fizičkih i hemijskih agenasa...
165,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)