MENI
Korpa

Tradicionalne kreme za lice

Kreme izrađene po apotekarskim proskripcijama.

Tradicionalna kozmetika se izrađuje u malim serijama, kraćeg je roka trajanja i u sebi ne sadrži ili sadrži minimalnu količinu konzervanasa. 


Biola Hidratantna krema namenjena je za sve tipove kože kao dnevna krema ili kao podloga za šminku. Održava vlažnost kože.Bez konzervansa i parfema. Napravljeno po tradicionalnoj recepturi.Ingredients: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Petrolatum, Aqua Amygdalae Amarae, Lanolin,..
228,00 RSD
Biola hidratantna krema sa jojobom nemasne teksture je pogodna za dnevnu negu i kao podloga za šminku kod svih tipova kože.Čini kožu savršeno hidriranom, mekom i elastičnom. Namenjena je za negu kože preko dana. Redovnom primenom fine linije i bore postaju manje vidljive.Nanosi se ujutru na očišćenu..
283,00 RSD
Biola Londonska krema je namenjena za negu normalne i suve kože posle 25. godine života.Hidrira kožu dajući joj prirodnu mekoću i elastičnost.Bez konzervansa i parfema. Napravljeno po tradicionalnoj recepturi.Ingredients: Aqua, Petrolatum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua Amigdalae Amarae, Lan..
283,00 RSD
Biola Vitaminska hranljiva krema namenjena je za negu suve kože, sprečava gubitak vlage, nadoknađuje masnoće i kožu čini glatkom, mekom i elastičnom.Bez konzervansa i parfema. Napravljeno po tradicionalnoj recepturi.Ingredients: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Petrolatum, Cetyl Palmitate, Pa..
283,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)