O nama

Deta Pharm d.o.o. je privatno preduzeće osnovano u Valjevu, u maju 2008. godine.


Bavimo se proizvodnjom dermokozmetičkih i kozmetičkih preparata za negu i zaštitu kože. U paleti naše proizvodnje postoji preko sto proizvoda, koji su nastali kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, znanja i istraživanja farmaceuta, uz korišćenje najsavremenijih stručnih dostignuća iz oblasti farmacije i kozmetologije. Svi naši proizvodi, kao i supstance u njima, proverenog su kvaliteta, što je i potvrđeno sertifikatima ovlašćenih ustanova.
Prateći i uvažavajući potrebe korisnika naših proizvoda, kreirali smo preparate koji se koriste ne samo za negu kože već i za tretman kože sa posebnim potrebama i problemima, kao što su : akne, celulit, seboreja, gljivične infekcije, proširene vene, ispucali kapilari, iritacije, opekotine, hiperpigmentacije i slično. Svi proizvodi napravljeni su po specijalnim formulama u našoj laboratoriji pod rukovodstvom farmaceuta, specijaliste farmaceutske tehnologije.


Naš osnovni princip je proizvodnja kvalitetnih, efikasnih i bezbednih preparata. Zbog toga koristimo najkvalitetnije sirovine poznatih proizvođača, kako naših, tako i svetskih. Istovremeno, kontinuirano radimo na stručnom usavršavanju svojih kadrova i na unapređenju kvaliteta proizvodnje.


Želimo da tržištu ponudimo proizvode sa visoko vrednim kozmetički aktivnim materijama, pretežno prirodnog porekla, konstantnog kvaliteta i prihvatljive cene.
Naši proizvodi podeljeni su u nekoliko linija:


HIPER linija – sastoji se od šest preparata namenjenih zaštiti i nezi kože sa posebnim potrebama. Sadrži visoke (hiper) koncentracije aktivnih materija, što je čini veoma efikasnom u tretmanu različitih problema kože.


BIOLA linija – ima preko četrdeset proizvoda baziranih uglavnom na prirodnim sirovinama. Koristi se prvenstveno za negu i usporavanje starenja kože, ali i za tretman kože sa posebnim potrebama i problemima.


BIOLA MODERNA linija – zasnovana je na upotrebi sastojaka koji su stvoreni visokotehnološkim procesima i potvrdjeni mnogobrojnim studijama. Za pakovanje ovih proizvoda koriste se airless kontejneri, koji na najbolji način čuvaju proizvod tokom njegove upotrebe. Na razvoju ove linije radi se svakodnevno i očekujemo da će značajni rezultati biti postignuti u periodu koji sledi.
Godine 2014. implementirali smo i počeli da primenjujemo sistem Dobre proizvođačke prakse (GMP), usaglašen sa zahtevima međunarodnog propisa EudraLex Volume IV, a njegova sertifikacija očekuje nas početkom 2016. godine.


Naša misija je da proizvodimo kvalitetne preparate koji će naći svoje mesto na tržištu, steknemo poverenje i zadovoljimo potrebe kako krajnjih potrošača, tako i naših poslovnih partnera. Naša vizija je da budemo prepoznatljivi po proizvodima koje stvaramo, da idemo u korak s vremenom kreirajući preparate koji će odgovoriti svakom zahtevu.