MENI
Korpa

O nama

Deta Pharm d.o.o.


Deta Pharm je  privatno preduzeće osnovano  2008. godine, sa ciljem da tržištu pruži kozmetičke proizvode svetskog kvaliteta i pristupačnih cena.

Bavimo se proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu kože.  Naši proizvodi su nastali dugogodišnjim istraživanjem i primenom najsavremenijih dostignuća iz oblasti farmacije i kozmetologije. U našem timu su specijalisti farmacije koji su svoje znanje i iskustvo utkali u svaki proizvod. Svi naši proizvodi, kao i supstance u njima, proverenog su kvaliteta, što je i potvrđeno sertifikatima ovlašćenih ustanova.

Prateći i uvažavajući potrebe korisnika naših proizvoda, kreirali smo preparate za kompletnu negu kože. Svi proizvodi napravljeni su po specijalnim formulama u našoj laboratoriji pod rukovodstvom farmaceuta, specijaliste farmaceutske tehnologije.

Naš osnovni princip je proizvodnja kvalitetnih, efikasnih i bezbednih preparata. Zbog  toga koristimo najkvalitetnije sirovine poznatih proizvođača, kako naših, tako i svetskih. Istovremeno, kontinuirano radimo na stručnom usavršavanju svojih kadrova i na unapređenju kvaliteta proizvodnje.

Izdvajamo se po jedinstvenom dizajnu i dostupnosti saveta o nezi kože svim potrošačima naših proizvoda. U svakom trenutku, krajnji potrošač može dobiti besplatan savet od farmaceuta, specijaliste kozmetologije. 

Tržištu nudimo proizvode sa visoko vrednim kozmetički aktivnim materijama, pretežno prirodnog porekla, konstantnog kvaliteta i prihvatljive cene.