MENI
Korpa

Sredstva za uklanjanje šminke


Uklanjanje šminke je prvi korak ka zdravoj koži. Zaostala šminka uzrokuje zatvarnje pora što dalje vodi ka nastanku mitisera i akni. Ukoliko uveče legnete sa šminkom na licu, u budućnosti možete očekivati intenzivne bore, tamne kolutove oko očiju, aknozne promene. Par minuta pred spavanje i temeljno uklanjanje šminke sa vaše kože, omogući će joj pravilan rad ćelija, regeneraciju i pozitivno delovnanje krema i seruma koje koristite za negu tokom noći.


CLEANSER mleko za čišćenje normalne i masne kože  lica i skidanje šminke prodire u pore, rastapa nečistoće i otklanja šminku. Cleanser mleko nadoknađuje izgubljenu vlagu zahvaljujući prisustvu pantnola kao izuzetnog humektansa (ovlaživač) kože, a aktivni principi nevena i kamilice(bisabol..
390,00 RSD
Mleko za čišćenje lica i skidanje šminke je blaga emulzija koja prodire u pore, rastapa nečistoće i otklanja šminku.Mleko za čišćenje lica i skidanje šminke otklanja nešistoće i ostatke šminke, ali ne narušava prirodnu hidrolipidnu ravnotežu. Mleko za čišćenje lica i uklanjanje šminke je pogodn..
213,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)