MENI
Korpa

KREMA ZA PETE ZA IZRAZITO SUVU KOŽU

KREMA ZA PETE
KREMA ZA PETE ZA IZRAZITO SUVU KOŽU

Opis proizvoda

Krema za pete sa 12% uree pruža suvim i izrazito suvim stopalima sa ili bez ispucalih peta intenzivnu negu, omekšava i odstranjuje tvrde naslage kože.

Krema za pete regeneriše oštećenu i ispucalu kožu i vraća joj vlažnost i elastičnost.Može se  koristiti za pete i druga mesta gde je koža tvrda i ispucala (ruke, laktovi, kolena i sl.). Urea je jedan od sastojaka kreme za pete koje koža prirodno proizvodi radi regulisanja količine vode, poznatih kao prirodni vlažeći faktori (NMF). Urea je higroskopna, vezuje vodu u završnom, rožnatom sloju kože. Urea takođe ima keratolitičko svojstvo, što znači da razbija veze između mrtvih ćelija kože i tako poboljšava odstranjivanje ćelija, čime površina kože postaje glatka. Kako je prirodni sastojak kože, urea se dobro podnosi, čak i kod osoba koje pate od ekstremno suve kože. Pantenol dodatno doprinosi održavanju vlažnosti kože.

Način upotrebe: Dva puta dnevno kremu utrljati na ograničena područja kože.

Ingredients: Aqua, Petrolatum, Urea, Paraffinum liquidum, Isopropylmiristate, Glycerol, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetyl Alcohol, D-Panthenol, Tocopherylacetate, Methylparaben , Propylparaben.

165,00 RSD