MENI
Korpa

Ruke


Ulje za nokte je mešavina biljnih ulja koja jača nokatnu ploču, sprečava njeno listanje i otklanja zanoktice. Ulje za nokte sadrži ulja nevena, pšeničnih klica, avokada i šargarepe, kao i etarsko ulje pomorandže. Takođe sadrži beta karoten i vitamin E koji dodatno jačaju nokte. Način upotr..
298,00 RSD
Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku, posebno namenjena za dehidriranu kožu. Sprečava dodatno isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Grubim i suvim rukama vraća mekoću i elastičnost. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdal..
179,00 RSD
Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku. Sprečava isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Prirodni lipidni kompleks (ulja divlje ruže i nevena, kakao i ši buter) poboljšavaju hidrataciju i omekšavaju grubu i hrapavu kožu, vraćajući joj prirodnu boju i mekoću.Sastav/Ingredients..
179,00 RSD
Krema za ruke sa uljem šljive štiti kožu ruku od isušivanja i štetnih agenasa iz spoljašnje sredine. Glicerin i urea održavaju vlažnost, dok ulja šljive i badema omekšavaju kožu ruku tako da ona izgleda glatko i blistavo. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol..
179,00 RSD
Obogaćena ureom i bademovim uljem, omekšava i vlaži izrazito suvu i grubu kožu ruku i obezbeđuje im kompletnu negu i zaštitu.Sprečava isušivanje kože usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Hrapavim i grubim rukama obezbeđuje mekoću i elastičnost.Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Petrolatum, ..
165,00 RSD
Posebno se preporučuje za osetljivu kožu.Stvara na koži zaštitni film koji je štiti od negativnih spoljašnjih faktora i isušivanja. Sastav/Ingredients (INCI): Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Glycerin, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Sodium Lauryl Sulfate, Lanolin..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom na površini kože formira zaštitni film koji sprečava uticaj štetnih spoljašnjih faktora i gubitak vode iz ćelija kože.Krema za ruke sa silikonom je pogodna za zaštitu kože pri obavljanju kućnih i profesionalnih aktivnosti, pri čemu je štiti od fizičkih i hemijskih agenasa...
165,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)