MENI
Korpa

Ruke


Ulje za nokte je mešavina biljnih ulja koja jača nokatnu ploču, sprečava njeno listanje i otklanja zanoktice. Ulje za nokte sadrži ulja nevena, pšeničnih klica, avokada i šargarepe, kao i etarsko ulje pomorandže. Takođe sadrži beta karoten i vitamin E koji dodatno jačaju nokte. Način upotr..
298,00 RSD
Domaća krema za ruke sa glicerinom obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu ruku, posebno je namenjena za dehidriranu, suvu i grubu kožu. Domaća krema za ruke sa glicerinom jača prirodni hidrolipidni omotač kože, čime se sprečava dodatno isušivanje  usled štetnih uticaja spoljašnje sredine. Gli..
179,00 RSD
Domaća krema za ruke sa uljem šipka i nevena štiti i neguje kožu ruku, namenjena je za suvu, osetljivu, dehidriranu i ekcemom zahvaćenu kožu.Domaća krema za ruke sa uljem šipka i nevena formira film na površini koži, koji sprečava gubitak vlage iz unutrašnjih slojeva kože i štiti je od uticaja spolj..
179,00 RSD
Domaća krema za ruke sa uljem šljive obezbeđuje vlažnost, elastičnost i mekoću, poboljšava stanje isušene, grube i hrapave kože.Domaća krema za ruke sa uljem šljive redovnom upotrebom regeneriše i oporavlja površinski sloj kože. Glicerin i urea omogućavaju održavanje vlažnosti kože, dok prirodni lip..
179,00 RSD
Krema za laktove i ispucale ruke sa ureom, omekšava, hidrira, regeneriše grubu, suvu i ispucalu kožu ruku i laktova.Krema za laktove i ispucale ruke zadržava vlagu u površinskom sloju kože i održava normalan hidrolipidni zaštitni sloj kože. Urea omogućava zadržavanje vode u ćelijama kože, čime koža ..
165,00 RSD
Krema za ruke medicinska regeneriše grubu i suvu kožu ruku, zadržava vlagu u površinskom sloju kože, čineći je baršunastom i mekom.Krema za pete sa ureom i bademovim uljem, brzo umiruje čak i izrazito suvu i iritiranu kožu ruku. Obezbeđuje kompletnu negu i zaštitu, sprečava isušivanje kože usled šte..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom i kamilicom umiruje osetljivu i iritiranu kožu, formira zaštitni film na površini i sprečava uticaj štetnih agenasa.Krema za ruke sa silikonom i kamilicom lagane konzistencije, ne ostavlja lepljiv trag na koži, štiti je i hidrira. Ingredients: Aqua, Glyceril Stearate,..
165,00 RSD
Krema za ruke sa silikonom na površini kože formira zaštitni film koji sprečava uticaj štetnih spoljašnjih faktora i gubitak vode iz ćelija kože.Krema za ruke sa silikonom je pogodna za zaštitu kože pri obavljanju kućnih i profesionalnih aktivnosti, pri čemu je štiti od fizičkih i hemijskih agenasa...
165,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)