MENI
Korpa

Koža sa posebnim potrebama

NEVEN MELEM je proizvod namenjen za zaštitu i negu suve, hrapave i kože sklone crvenilu i iritacijama. Stvara barijeru koja štiti kožu od štetnog delovanja spoljnih agenasa i štiti je od pucanja, perutanja i grubosti koji su posledica suvoće kože. Sadrži uljani ekstrakt nevena i šargarepe i vitamin ..
262,00 RSD
Relax ulje za masažu sa lavandom intenzivnim aromaterapijskim dejstvom opušta, umiruje i uspostavlja psihofizičku ravnotežu.Relax ulje za masažu je namenjeno relaksaciji i smanjenju napetosti mišića nakon napora, umora ili bolova. Relax ulje sadrži mešavinu biljnih ulja i etarska ulja lavande i ruzm..
334,00 RSD
Krem gel sa prirodnim etarskim uljem australijskog čajevca.Deluje na širok spektar stanja kože, čisti i poboljšava izgled masne i kože sklone nastanku akni. Kombinacija ulja čajevca sa alojom, hamamelisom i uljima boraga i divlje ruže dopronosi očuvanju zaštitne barijere kože, čime ona ostaje hidrir..
574,00 RSD
Ulje čajevca je snažna formula etarskog ulja čajevca u mešavini biljnih ulja.Deluje na širok spektar stanja kože i noktiju, čisti kožu i poboljšava izgled kože sklone nastanku akni. Ulja boraga, susama i jojobe dodatno poboljšavaju stanje kože. Dodatkom ulja u šampon za kosu i redovnom upotrebom kon..
328,00 RSD
Hiper hama gel olakšava probleme kože uzrokovane raznim spoljašnjim faktorima. Zahvaljujući kombinaciji sastojaka i formulaciji gela ovog proizvoda, vaša koža će brzo nakon nanošenja biti umirena i hidrirana.Hamamelis, kamilica i aloja samo su neki od sastojaka koji svojim zajedničkim delovanjem umi..
340,00 RSD
Hiper Jeco - Zn mast je proizvod namenjen za zaštitu i negu crvene i isušene kože. Neguje kožu pelenske regije i delove kože izložene uticaju znoja. Stvara barijeru koja štiti kožu od štetnog delovanja spoljnih agenasa.Hiper Jeco - Zn mast je namenjena za negu kože zahvaćene: Osipom od znoja i vru..
403,00 RSD
HIPER NOĆURAK KREM neguje suvu i crvenu kožu sklonu pucanju i perutanju. Štiti kožu od delovanja štetnih agenasa i uticaja spoljašnje sredine. Vlaži i omekšava kožu i umanjuje neprijatne osećaje koji su izazvani suvoćom kože.Dermatologically testedHIPER NOĆURAK KREM je namenjen za negu veoma suve ..
437,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)