MENI
Korpa

Hiper

Hiper hama gel olakšava probleme kože uzrokovane raznim spoljašnjim faktorima. Zahvaljujući kombinaciji sastojaka i formulaciji gela ovog proizvoda, vaša koža će brzo nakon nanošenja biti umirena i hidrirana.Hamamelis, kamilica i aloja samo su neki od sastojaka koji svojim zajedničkim delovanjem umi..
340,00 RSD
Hiper Jeco - Zn mast je proizvod namenjen za zaštitu i negu crvene i isušene kože. Neguje kožu pelenske regije i delove kože izložene uticaju znoja. Stvara barijeru koja štiti kožu od štetnog delovanja spoljnih agenasa.Hiper Jeco - Zn mast je namenjena za negu kože zahvaćene: Osipom od znoja i vru..
403,00 RSD
HIPER NOĆURAK KREM neguje suvu i crvenu kožu sklonu pucanju i perutanju. Štiti kožu od delovanja štetnih agenasa i uticaja spoljašnje sredine. Vlaži i omekšava kožu i umanjuje neprijatne osećaje koji su izazvani suvoćom kože.Dermatologically testedHIPER NOĆURAK KREM je namenjen za negu veoma suve ..
437,00 RSD
Hiper urea krem je intenzivna formulacija za tretman lokalnih područja na koži: suva, gruba i hrapava koža ruku, peta, laktova i kolena.Dermatologically testedHiper urea krem namenjen je za negu suvih, hrapavih područja kože koji su izloženi svakodnevnom pritisku ( ruke, stopala, pete, laktovi). K..
426,00 RSD
Mobilni telefon je savršen način da vidiš kako ova krema deluje. Verovatno se pitaš zašto je to tako, ali ovaj novi uljani eliksir će te oduševiti.Minimizira izgled bora Unapređuje teksturu kože Donosi svež i blistav izgled Koža je mekana i svilenkasta nakon nanošenjaZa predivnu k..
1.440,00 RSD
Mobilni telefon će najbolje pokazati kako funkcioniše ovaj serum. Sada se već sigurno pitaš kako, ali ovaj novi uljani eliksir će ti samo pomoći u tome.Ublažava izgled bora Poboljšava teksturu kože Pruža blistav izgled Koža postaje glatka i nežna na dodirZa lepšu kožu lica potrebn..
1.440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)