MENI
Korpa

Nega RSS Feed

21 мар Suva koža – rešenje postoji
STIV 0 2202
Kada koža lica postane suva, može se javiti osećaj grubosti i zategnusti, pa čak i crvenilo, perutanje i svrab. Postoji nekoliko uzroka suve kože lica i njihovo razumevanje pomoći će u otkrivanju odgovarajućih rešenja. Proizvodi za negu suve kože s..
21 мар Čišćenje i toniranje
STIV 0 1642
Rrdovnom negom doprinosimo tome da naša koža postane i ostane lepa. BIOLA preparati sa pažljivo odabranim komponentama već kod čišćenja umiruju kožu, osvežavaju je i spremaju za dalju negu. Kožu je jako bitno čistiti dva puta dnevno, ujutru i..
21 мар Koža koja stari
STIV 0 2340
Najvidljiviji znaci starenja kože ogledaju se u borama na licu.Poznato je da su slobodni radikali jedan od glavnih uzročnika starenja kože. Slobodni radikali štetni su produkti koji spontano nastaju u telu, odnosno u ćelijama, usled negativnih delova..
21 мар Akne
STIV 0 1520
Akne su multifaktorijelno oboljenje koje se karakteriše prekomernom produkcijm i lučenjem sebuma, poremećajem u deskvamaciji folikula, proliferacijom bakterija i inflamacijom. Akne se javljaju u 85% adolescenata, komedoni kod 100% adolescenata, k..
11 дец Osetljiva koža
STIV 0 1112
Biola linija za osetljivu kožu sklonu crvenilu, deluje protivupalno i regenerativno što dovodi do obnavljanja površinskog sloja kože.  Pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline.  ..
11 дец Biola – BORE, Anti–age
STIV 0 1240
Nega zrele kože (smanjene čvrstoće i elastičnosti sa primetnim borama), sa prirodnim biljnim kompleksima koji sadrže sve vitalne elemente potrebne za ravnotežu, lepotu i mladalački izgled...
11 дец Koncetrati za dubinsku negu
STIV 0 1079
Serumi i ulja sadrže vitalne elemente potrebne za ravnotežu, lepotu i podmlađivanje kože.  Nanose se na posebno osetljiva mesta za stvaranje bora, oko očiju i usana. Naneti na kožu pre kreme, pojačavaju njeno delovanje prenoseći aktivne komponent..
30 нов NEGA USANA
STIV 0 1007
Usne kao najosetljiviji deo našeg lica treba redovno negovati kako bi sprečili isušivanje, pucanje i ubrzano starenje. Usne treba redovno tretirati raznim preparatima namenjenim za negu usana. Jednako je važno povremeno raditi i piling kako bi se ski..
30 нов NEGA RUKU I STOPALA
STIV 0 1060
Ruke su izložene hladnom vremenu, vodi, sapunima i drugim hemikalijama mnogo češće nego drugi delovi tela. To ruke čini podložnijim za narušavanje barijerne funkcije kože, što za posledicu ima gubitak vlažnosti i prodiranje stranih tela, što prouzr..
09 нов Jedinstvena linija hidratantnih preparata za negu dehidrirane kože
STIV 0 723
Našoj koži je potrebna voda da bi funkcionisala uspešno i delotvorno. Dobro hidrirana koža je glatka, meka i deluje blistavo. Kada je narušena barijerna funkcija kože, koja je njena prirodna zaštita, koža gubi svoju vlažnost i postaje dehidrirana..
09 нов GLJIVIČNE INFEKCIJE
STIV 0 807
Gljivične infekcije nastaju pod uticajem mikroorganizama koji pripadaju grupama gljiva. Najčesće je dijagnostikovana gljiva Candida a samo u ovoj grupi ima ih više od 20 vrsta.Nekada je vladalo misljene da se gljivićne infekcije mahom pojavljuju ko..
09 нов PROŠIRENI KAPILARI
STIV 0 883
Prošireni kapilari se mogu javiti na bilo kojim delovima tela, ali se najčešće vidjaju na licu, oko nosa, obrazima i bradi. Često se javljaju i na nogama, posebno butinama, ispod kolena i na gležnjevima. Četiri puta češće se vidjaju kod žena.Uzroci..
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)