Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.


Opšti uslovi


Kupac je fizičko ili pravno lice koje naručuje ili plaća proizvode i uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice www.biola.rs od proizvođača i podavca preduzeća Deta Pharm d.o.o., Dr Pantića 124/1, Valjevo (u daljnjem tekstu BIOLA WEB SHOP ili DETA PHARM)


Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnom licu, tada se Kupcem smatra pravno lice, a ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o fizičkom licu, tada je kupac osoba čiji su podaci unešeni.


Pravila korišćenja


Korišćnjem bilo kojeg dela web stranice i svih njenih delova i podsajtova preduzeća Deta Pharm d.o.o (u nastavku samo www.biola.rs) automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.


Korisnici su dužni da redovno prate i čitaju pravila korišćenja, pa se samim tim smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.biola.rs web stranice ili bilo kog njenog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćnja, i da su ih razumjeli u celosti.


Web stranica www.biola.rs, niti bilo koji njen deo se ne smeju koristiti u nezakonite svrhe.


Lični podaci i platežna sposobnost


Prihvatanjem Opštih uslova, Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je platežno sposoban  za kupovinu putem internet prodaje.


BIOLA WEB SHOP u skladu sa izjavom o privatnosti i sigurnosti podataka prikuplja samo osnovne podatke koji su neophodni da bi se ispunila obaveza prema kupcu i da kupca informiše o svemu što može poboljšati uslugu prodavca, sa jedne, i povećati zadovoljstvo kupca sa druge strane.


Kupovina putem internet prodaje


Odabirom svakog proizvoda može se pored slike videti ime proizvoda, kratak opis, cena, količina.


Proizvod se uvrštava u meni ’’korpa’’ odabirom pojedinog proizvoda klikom na taster ’’korpa’’.


Proizvod uvršten u ’’korpu’’ kupuje se klikom na taster "Kupi", čime se pristupa obrascu narudžbe u koji ste dužni da upišete lične podatke.


Troškovi dostave nisu uključeni u cenu proizvoda.


U cenu proizvoda je uračunat PDV.


Valuta plaćanja je dinar - RSD


U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i opštom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cenu.


Pravo na raskid ugovora


Potrošač ima pravo da odustane od ugovora (odustane od kupovine) u roku od 14 dana od dana isporuke a bez navođenja razloga za odustanak. U slučaju odustanka, potrošač snosi troškove vraćanja robe.


Obrazac za odustanak od ugovora potrošač može preuzeti ovde. Bliža uputstva za odustanak od ugovora potrošač može pronaći u odeljku Korisnički servis-Pravo na odustajanje/Povraćaj robe  


Podaci o proizvodima


Podaci o proizvodima u internet prodaji  BIOLA WEB SHOP dati su iz baze podataka proizvođača.


Vizuelni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke podešavanja monitora na računaru Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na ekranu i u stvarnosti i sl.


U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.


Oštećenje proizvoda


BIOLA WEB SHOP ne odgovara Kupcu za manja oštećenja (ogrebotine, zgužvana kutija i sl.) na proizvodima koja su nastala u toku dostave robe putem dostavne službe ako oštećenja ili manji nedostaci ne utiču na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.


Ostali uslovi


Sve kupljene proizvode BIOLA WEB SHOP će isporučiti po uslovima koji su važeći u trenutku kupovine.


Primena uslova prodaje


Korišćenjem usluga internet prodaje BIOLA WEB SHOP prihvatate ove Uslove prodaje.


Ako niste saglasni sa ovim Uslovima prodaje, nemojte koristiti BIOLA WEB SHOP za naručivanje proizvoda.


Ove internet stranice sadrže informacije o Biola proizvodima i služe kao elektronsko prodajno mesto – internet prodaja.


BIOLA WEB SHOP ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištćnjem ove internet stranice  i korištćnjem informacija sa ove internet stranice u svrhe koje izlaze van okvira njihove predviđene namene.


Autorska prava


www.biola.rs ima autorska prava na sve vlastite sadržaje u vidu tekstova, audio i video materijala, baze podataka. Neovlašćeno korišćenje  od strane drugog lica, bez dozvole vlasnika autorskih prava bilo kog dela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava web stranice  www.biola.rs  i podložno je tužbi.


BIOLA WEB SHOP je nosioc autorskih prava za sadržaje ove internet stranice.

Celokupan sadržaj ove internet stranice ne sme se koristiti bez dopuštenja BIOLA WEB SHOP ni ustupati trećem licu.


LINKOVI NA DRUGE  WEB STRANICE

www.biola.rs može da sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji se objavljuju u najboljoj nameri u svrhu pružanja što više informacija vezanih za temu kojom se www.biola.rs bavi, i www.biola.rs se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


Završne odredbe


Prihvatanjem ovih Uslova prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe i time prihvata da one čine sastavni deo ugovora.


Hvala Vam na ukazanom poverenju.