Dostava

Biola Web Shop ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije!


Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak -  dakle idući radni dan.


Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Dodatne informacije


Proizvodi će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

 

Ograničenja isporuke robe


Isporuka proizvoda kupljenih na sajtu "biola.rs" se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

 

Cena isporuke


Za sve narudžbine na našem shop-u obezbedili smo besplatnu dostavu ukoliko je vrednost naručene robe preko 1.000,00 dinara. Ukoliko je vrednost manja, cena dostave iznosi 200,00 dinara. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.


Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@biola.rs